Veleposlaništvo RS Kairo /Novice /
13.05.2013  

Predstavitev slovenskih zdravilišč v Amanu

V organizaciji veleposlaništva RS v Kairu in Skupnosti slovenskih naravnih zdravilišč ter ob podpori jordanskega Ministrstva za turizem, Jordanske gospodarske zbornice, Javne agencije Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma, častnega konzula RS v Jordaniji Isse Murada ter Zavoda Celeia Celje je 13. maja potekala predstavitev slovenskih naravnih zdravilišč in B2B srečanja s predstavniki jordanskih turističnih agencij.

Dogodek je z nagovorom otvoril jordanski minister za turizem Ibrahim Saif, udeležence pa sta nagovorila tudi veleposlanik dr. Kokalj in predsednik Skupnosti slovenskih naravnih zdravilišč Iztok Altbauer. Sledila je predstavitev potencialov slovenskega turizma in predstavitev ponudbe slovenskih zdravilišč jordanski zainteresirani javnosti.

Na predstavitvi so sodelovali predstavniki slovenskih zdravilišč Terme Dobrna, Zdravstveni center Rogaška, Terme Olimia, Rimske Terme, Thermana Laško, Lifeclass hoteli in terme, ter predstavnik turistične agencije Palma. Dogodka se je udeležilo več kot 50 prominentnih predstavnikov jordanskega turističnega gospodarstva.