Veleposlaništvo RS Kairo /Novice /
07.12.2012  

Predstavitev slovenskih zdravilišč v Kuvajt Cityju

V organizaciji veleposlaništva RS v Kairu in Skupnosti slovenskih naravnih zdravilišč ter ob podpori kuvajtskega Ministrstva za informiranje, Slovenske turistične organizacije in Zavoda Celeia Celje je 5. decembra potekala predstavitev slovenskih naravnih zdravilišč in B2B srečanja s predstavniki kuvajtskih turističnih agencij.

Dogodek je z nagovorom otvoril GD dr. Cencen, udeležence pa sta nagovorila tudi VP dr. Kokalj in predsednik Skupnosti slovenskih naravnih zdravilišč Iztok Altbauer. Sledila je predstavitev potencialov slovenskega turizma s strani predsednice Slovenske turistične organizacije Maje Pak in predstavitev ponudbe slovenskih zdravilišč kuvajtski zainteresirani javnosti.

Na predstavitvi so sodelovali predsedniki uprav sedmih slovenskih zdravilišč: Terme Dobrna, Zdravstveni center Rogaška, Terme Olimia, Rimske Terme, Thermana Laško, Terme Zreče ter Sava hoteli in toplice.

Dogodka se je udeležil namestnik kuvajtskega ministra za informiranje šejk Salman Al Sabah, predstavniki kuvajtskega Ministrstva za zdravje in Ministrstva za zunanje zadeve ter več kot 50 prominentnih predstavnikov kuvajtskega turističnega gospodarstva.